• Nachhaltige Büromöbel
  • Neu und renoviert
  • Kompetente Projektberatung
Kundendienst
COVID--19 Maßnahmen bei Workbrands Weitere Informationen
Op zoek naar een passend advies?Laat hier een bericht achter en onze experts nemen binnen 1 werkdag contact met je op
Senden

Diensten

Wij ontzorgen uw organisatie volledig middels ons uitgebreid dienstenpakket.

Wij streven naar een zo lang mogelijke gebruikersduur van nieuw en eventueel aanwezig bestaand meubilair en bieden een breed scala aan diensten om dit met u te bereiken.

Onderstaand een overzicht van onze diensten:

Inventarisatie

Indien u circulaire ambities heeft, starten wij graag met het in kaart brengen van het binnen uw organisatie aanwezige meubilair. We inventariseren het huidige meubilair en brengen daarbij de hergebruik mogelijkheden in kaart. Dit doen we door de soort producten, de conditie, de aanpassingsmogelijkheden (zowel esthetisch als technisch) en de actualiteit van het aanwezige meubilair vast te leggen in een overzichtelijke digitale rapportage. Met als doel: zoveel mogelijk meubilair herinzetten binnen uw inrichtingsvraagstuk.

rechts

Opkoper kantoormeubilair

Workbrands biedt een volledig ontzorgde en duurzame oplossing voor jouw huidige meubilair. Beschik je over ongebruikt meubilair en wil je dit graag een duurzaam tweede leven geven? Wij nemen het meubilair graag retour en herbestemmen het duurzaam in onze circulaire inrichtingsprojecten. De gebruikte meubelen zijn onze grondstoffen, we zijn expert in hoogwaardig refurbishment en geven het een tweede leven.  

Wat kunt je van ons verwachten bij het opkopen van kantoormeubilair?

  • Je ontvangt een scherpe bieding op basis van de door jou aangeleverde lijst met aantallen, fotografie van het betreffende meubilair en tekeningen van het gebouw.
  • Het meubilair kan ook op locatie geïnventariseerd worden, daar wordt de logistieke situatie beoordeeld en de waarde van het meubilair bepaald.
  • Overtollig meubilair is onze grondstof voor nieuwe projecten, we betalen je dan ook op tijd en goed voor jouw meubilair!
  • Een duurzame oplossing voor overtollig kantoormeubilair, opnieuw ingezet met maximaal behoud van waarde.
  • Een professionele uitvoering door ervaren en gecertificeerd personeel, met minimaal risico op schade en uitloop.
  • Eén vast aanspreekpunt tijdens het project waar je terecht kunt met al jouw vragen of aanvullende wensen.
  • Een strakke, maar flexibele projectaanpak, gericht op het halen van maximaal resultaat op duurzaamheid en social return, binnen de gestelde deadline.

links

Tijdelijk meubilair

Heeft u een tijdelijk meubelbehoefte binnen uw project, dan kunnen wij deze voor uw invullen vanuit onze ruime voorraad aan refurbished meubilair. Wij bieden hierbij volledige ontzorgde levering en retourname, gegarandeerde kwaliteit en flexibiliteit in aantallen en looptijd. Doordat wij leveren vanuit onze eigen voorraad, kunnen wij uw behoefte op zeer korte termijn invullen.

rechts

Meubilair leasen

Binnen circulair inrichten wordt naast een koop- terugkoop regeling door ons ook gewerkt met operational lease van meubilair. Wij geven echter de voorkeur aan een koop- terugkoop regeling voor het sluiten van de keten, indien een financieringsbehoefte of een Capex/ Opex afweging niet actueel is.

links

Koop-terugkoop regeling

Bij voorkeur verkopen wij meubilair inclusief een koop- terugkoop regeling, inclusief een onderhouds- en serviceovereenkomst. Bij een koop- terugkoop regeling garanderen wij retourname van het meubilair na, of zelfs tijdens de beoogde gebruikersperiode en een duurzame verwerking hiervan. Hiermee sluiten we de keten.

rechts

Meubelmanagement

Inzicht krijgen in uw huidige aanwezige meubilair is natuurlijk een eerste stap. Wij bieden daarnaast een volwaardige meubelmanagement tool, waarin u continu bijhoudt wat u aan meubilair heeft staan, waar u dit heeft staan en wat de staat hiervan is. Ook kunt u hiermee eenvoudig service- of uitbreidingsverzoeken doen. Onze software werkt met behulp van RFID of barcode scanning en is een van de leidende meubelmanagement tools welke op dit moment beschikbaar zijn.

links

Kabelmanagement

Zowel voor nieuw als voor reeds aanwezig meubilair denken wij graag met u mee op het gebied van elektrificatie en bekabeling van uw werkplekken en vergadermeubilair. Wij hebben een ruim assortiment aan elektrificatieproducten, kabelgoten, kabelmanagementaccessoires, beeldschermarmen en overige werkplek accessoires. Daarnaast hebben wij ruime ervaring op het gebied van kabelmanagement en streven hierbij naar structureel en optimaal gebruikersgemak.

rechts

Levensduurverlengend onderhoud

Om de gebruikersduur van meubilair te maximaliseren en meubilair in optimale staat te houden voor eventueel hergebruik, bieden we levensduur verlengend onderhoud. Wij adviseren graag over de vorm van onderhoud (zowel preventief onderhoud als correctief onderhoud of reparatie) en de benodigde frequentie. Indien u nieuwe producten bij ons koopt, zullen we bij de selectie hiervan rekening houden met de onderhoudskenmerken van deze producten. Zo streven we naar een maximale verhouding tussen onderhoud intensiteit en functionele-, esthetische- en financiële restwaarde.

links

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Onze adviseurs staan voor u klaar!

Contact opnemen

 

Op zoek naar een passend advies?Laat hier een bericht achter en onze experts nemen binnen 1 werkdag contact met je op
Senden
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »